XXL Sport og Villmark

Tilkallingshjelp / Selger Tekstil

Selger Tekstil

Vi søker nå en tilkallingshjelp/selger til Tekstilavdelingen hos XXL Sport & Villmark avd. Haugesund

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine gjester

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger.

Våre selgere i Tekstilavdelingen har ansvaret for å hjelpe gjester som skal kjøpe tekstiler. Noe tekstiler sorterer under andre avdelinger, men i hovdsak er alt av tekstiler samlet i denne avdelingen. Dokumentert erfaring fra bransjen er en fordel, men ikke et absolutt krav. Våre selgere skal være aktive brukere av de produktene vi selger.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Del på:
Fylke:
Rogaland
Jobbtype:
Ekstrahjelp
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Varierende arbeidstid
Søknadsfrist:
15.09.2017
Tiltredelse:
25.09.2017
Arbeidssted:
Haugesund
Kontaktpersoner:
Thomas Haaland Cheek
tlf: +47 24084727
mob: +47 92205780
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen