XXL Sport & Vildmark AB

XXL Sport & Vildmark i Bromma Blocks söker en säljande mekaniker på heltid

Säljande mekaniker på heltid

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja
- Du älskar att vinna och hatar att förlora
- Du är lojal och ärlig
- Du är utåtriktad
- Du är nyfiken
- Du är motiverad och engagerad
- Du tycker om att ta ansvar
- Du har stor arbetskapacitet och är självgående 

Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ibland är mer fartfylld än vanligt.

Via vår marknadsföring så bjuder vi in tusentals gäster till våra varuhus varje vecka. När andra företag säger kunder, så säger vi gäster. En besökare hos oss förtjänar att kallas och bli behandlad som gäst. Din uppgift är att göra vår gäst nöjd, genom ett bra bemötande och produktkunskap

Våra varuhus är indelat i sex avdelningar, sport & hälsa, skor, sportkläder, vildmark & vapen, skidor & cykel och sporttech. Med två viktiga stödfunktioner som lager och kassa. Detta innebär att du är specialist på din kategori och de produkter du säljer.

Som medarbetare i verkstaden så tillhör du skidor & cykelavdelningen. Du kommer att jobba med cyklar och reservdelar & tillbehör till dessa, längdskidor, alpinskidor, snowboards, valla mm. Dokumenterad erfarenhet från branschen är ett önskemål, och dessutom ska du vara en aktiv användare av de produkter du arbetar med. 

Dina huvudarbetsuppgifter blir: Sälja verkstadstjänster, genomföra service och reparationer på cyklar, beställa reservdelar, montera skidbindningar, valla och slipa belaget på längd och alpinskidor och hålla ordning och reda i verkstaden.

Som medarbetare i verkstaden hos oss ska du ha ett stort intresse i att skruva cykel, vara praktiskt lagd och lösningsorienterad. Ordning och struktur är en självklarhet, du är kundorienterad och vet vad det innebär att överträffa gästens förväntningar i alla lägen. På våren och sommarhalvåret jobbar du framför allt med att montera och ge service på cyklar. Under vinterhalvåret blir det mindre fokus på cyklar, och mer på skidor. Din uppgift är självklart att göra gästerna nöjda, genom god kundservice och hög kompetensnivå. Du rapporterar till säljledaren för skid- & cykelavdelningen.

 

Butikens öppettider är vardagar från 10:00-20:00 samt lördagar och söndagar 10:00-18:00.

Arbetstiderna är uppdelade i skift och du kommer att arbeta varannan helg.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen har passerat. Intervjuer sker löpande.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Skift
Kontaktpersoner:
Tomas Lindblom
tfn: +46 0104513500
Företagets hemsida:
http://xxl.se
Tillbaka till toppen