XXL Sport og Villmark AS Buskerud Storsenter

Ekstrahjelper i flere avdelinger

Vi søker nå etter ekstrahjelper til Sport, Sko, Tekstil, Villmark, Ski&Sykkel og Kasse på XXL Buskerud Storsenter.

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger.

Da vi søker medarbeidere til en rekke avdelinger på varehuset, håper vi du kan nevne hvilken avdeling som er interessant for deg. Erfaring fra lignende arbeid er en fordel, men ikke en forutsetning. Bransjen vår er preget av høyt tempo og store sesongmessige svigninger, og det er muligheter for å arbeide mye i perioder, og mindre i andre når du er ekstrahjelp hos oss.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept!

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Del på:
Fylke:
Buskerud
Jobbtype:
Ekstrahjelp
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Varierende arbeidstid
Søknadsfrist:
08.09.2017
Tiltredelse:
18.09.2017
Arbeidssted:
Buskerud Storsenter, Krokstadelva
Kontaktpersoner:
Viggo Rognes
mob: +47 90536050
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen