XXL Sport og Villmark AS

Fleksibel superselger

Fleksibel ekstrahjelp Villmark/våpen

Vi søker nå en fleksibel super selger til Villmark/våpen avdelingen på XXL Sartor.

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

  •  Du liker å selge
  •  Du elsker å vinne, hater å tape
  •  Du er pliktoppfyllende og ærlig
  •  Du er utadvendt og blid
  •  Du er lærevillig
  •  Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger. 

Våre selgere i Villmark/våpen avdelingen er friluftseksperter. De skal hjelpe våre gjester med varegrupper som telt, soveposer, turutstyr, bekledning, fjellstøvler, våpen, ammunisjon, klatreutstyr, hundeutstyr, hesteutstyr, fiske og flere andre store og mindre produktgrupper. Du må dypgående kjennskap til bruken av en eller flere av disse varegruppene. Dokumentert erfaring fra bransjen fordel, men ikke et absolutt krav.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Vi er på jakt etter deg som er fleksibel og tilgjengelig både på dag/kveld og i helger. Du har ett sterkt ønske om å gjøre en karriere i XXL. For den rette kandidaten kan det åpne seg muligheter som heltids ansatt etterhvert.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Del på:
Fylke:
Hordaland
Jobbtype:
Engasjement
Fast
Heltid/Deltid:
Deltid
Ved behov
Arbeidstid:
Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist:
30.09.2017
Tiltredelse:
snarest
Arbeidssted:
XXL Sartor
Kontaktpersoner:
Casper Lohse
Kim Jensen
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen