XXL sport & villmark As XXL SPORTS & OUTDOOR FINLAND

XXL Customer Service Coordinator Skis&Bikes

XXL Customer Service Coordinator Skis&Bikes (osa-aikainen / 25 h/vko)

Työtehtävät

Olet tärkeä osa XXL Suomen asiakaspalvelutiimiä. Autat asiakkaita heidän XXL-ostoksiinsa liittyen ja kommunikoit asiakkaiden kanssa sähköpostitse, puhelimitse, chatin sekä sosiaalisen median eri kanavien välityksellä.
Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta.
XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat, ja siksi meillä on kiireinen, mutta loistava työympäristö. Raportoit tehtävässäsi XXL Suomen asiakaspalvelun Team Leaderille.

Toivomme hakijalta
Olet asiakaspalvelua rakastava urheilullinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen, myyntihenkinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne.
Työskentely Customer Supportina vaatii erityisen hyviä kirjallisia taitoja sekä järjestelmällisyyttä. Olet kielellisesti lahjakas ja sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan. Tietotekniset taitosi ovat asianmukaisella tasolla. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi.
Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin ja norjan kielen taito katsotaan eduksi. Olet joustava ja pystyt työskentelemään vaihtelevina työaikoina, niin aamu- kuin iltavuoroissakin kuin myös viikonloppuisin. Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä auki arkisin (klo 8-20) sekä lauantaisin (klo 9-17).
Toivomme sinulta erinomaista suksi- & pyöräosaston tuotetuntemusta. Sinulla on hyvä osaaminen erityisesti polkupyöräilystä, mutta mielellään myös maastohiihdosta, alppihiihdosta ja lumilautailusta. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

Tarjoamme
XXL tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja laadukkaan perehdytyksen työhön. Panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. Työpaikkasi tulee sijaitsemaan XXL:n pääkonttorissa Vantaalla Tammiston tavaratalon yhteydessä. Työsuhde on osa-aikainen. Työsuhde alkaa niin pian kuin mahdollista.
Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen miia.l@xxl.fi. Otsikoi viestisi ”XXL Customer Service Coordinator Skis&Bikes”. Hakuaika päättyy heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kysymyksiä tehtävään liittyen voi osoittaa XXL Suomen asiakaspalvelun Team Leaderille Miia Lauroselle sähköpostitse miia.l(at)xxl.fi tai puhelimitse 040 864 8019.

Jakaminen:
Maakunta:
Uusimaa
Työsuhteen muoto:
Toistaiseksi voimassa
Työsuhde:
Osa-aikainen
Työajat:
Viikonloppu
Vuoro
Yhteyshenkilöt:
Miia Lauronen
Kotisivu:
http://www.xxl.fi
Takaisin ylös