XXL sport & villmark AS Fredrikstad

XXL Fredrikstad søker ny selger til Ski/Sykkel/Tech

Selger ekstrahjelp Ski/Sykkel/Tech

XXL i Fredrikstad søker ekstrahjelp som selger til vår Ski, Sykkel og Teknologi avdeling!

 

Vi søker deg som trives med salg og kundebehandling, som setter kundetilfredshet først og som synes bransjen er spennende. Høy motivasjon og et sterkt ønske om å være best kjennetegner alle våre beste selgere og vi ønsker at også du skal ha et ønske om å bli best!

Hos oss vil du møte et til dels hektisk arbeidsmiljø med gode kollegaer og et høyt tempo med mye moro. Du må stille med fleksibilitet, engasjement og stå på humør i stort mon og du må tåle å bli stilt krav til.

Ærlighet, høflighet og hardt arbeid er viktige elementer i vår arbeidskultur. I tillegg stiller denne stillingen krav til god arbeidsstruktur og selvstendighet. Kunnskap om forskjellige ski og sykkelrelaterte varer er en stor fordel. Du bør ha erfaring med bruk av langrennsski, alpinski og teknologiprodukter som pulsklokker, smartklokker sykkelmøller ol., samt naturlig tilbehør til dette. Våre gjester stiller høye krav til produktkompetanse og her er din egeninteresse avgjørende for at de skal få en god handleopplevelse. Det er også et viktig salgselement i denne jobben og du bør ha erfaring med salg fra tidligere.

Jobben innebærer å selge ski, sykkel og teknologi produkter til våre gjester. Vi bruker også mye tid på andre oppgaver som å stille ut varer, prise, klargjøre til kampanjer, varepåfylling ol. Hver vår og høst bygges avdelingen om til ny sesong. Vi har skiftordning som betyr at du jobber dag, kveld og helg og du vil få skiftplan for en mnd av gangen slik at det er mulig å kombinere med f.eks skole. Arbeidstiden vil variere med sesong, men vil være fra 1 til 4 dager i uken.

 

Høres dette ut som noe du kunne trives med så vil vi gjerne høre fra deg!

 

Til gjengjeld vil du få:

- Konkurransedyktig lønn.

- Bonusordning.

- Personalrabattordning.

- Gode utviklings og karrieremuligheter.

- Spennende og dynamisk arbeidsmiljø.

- Opplæringsprogrammer både internt og eksternt.

 

Å jobbe i XXL betyr at du kommer inn i et stort handelsforetak hvor det konstant skjer endringer som åpner muligheter for de rette menneskene. For oss i XXL betyr det ofte mer hvem du er, enn hvilke skoler du har gått på. Har du de rette personlige egenskapene, kan du nå langt oss hos. Vi vektlegger grundig opplæring i et ungt og inspirerende arbeidsmiljø.

 

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet.

Del på:
Fylke:
Østfold
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Varierende arbeidstid
Søknadsfrist:
01.10.2017
Tiltredelse:
Snarest
Arbeidssted:
Rolvsøy
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen