XXL Sport og Villmark Ålesund

Bli med på vinnerlaget

Selgerleder Ski/Sykkel/Tech

Vi skal ansette en selgerleder til Ski/Sykkel/Tech avdelingen på XXL Ålesund

I XXL ser vi etter følgende når vi ansetter nye selgerledere.

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine gjester
- Du er tydelig i forhold til kollegaene i avdelingen
- Du har stor arbeidskapasitet og er selvgående

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi alltid strever etter å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selgerleder hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger.

Som Selgerleder i Ski/Sykkel/tech avdelingen vil du ha ansvaret for heltid og deltidsansatte. Du er en blanding av idealist og kremmer, og en av dine viktigste oppgaver er å motivere dine kollegaer. Du vil få fullt resultatansvar for avdelingen, og vi legger stor vekt på at du er nøyaktig, serviceinnstilt og at du går foran som et godt eksempel. I tillegg til ditt ansvar for avdelingen vil du inngå i ledergruppen på varehuset.

Ski/sykkel/tech er en avdeling med fullt fokus på henholdsvis ski, sykkel og tekniske produkter. I tilegg har du ansvaret for verkstedet som er en viktig del i varehuset.  

Dokumentert erfaring fra bransjen og at du er en aktiv bruker av produkter fra flere av fagområdene er et krav.

Del på:
Fylke:
Møre og Romsdal
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist:
13.04.2018
Tiltredelse:
ETTER AVTALE
Arbeidssted:
Ålesund
Kontaktpersoner:
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen