XXL Sport og Villmark AS

Vil du jobbe med salg av villmark og våpen?

Våpenansvarlig/Våpenselger Bryne

Vi søker nå en våpenansvarlig/våpenselger i Villmark & våpen avdelingen på vårt nye varehus på Bryne.

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine gjester

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger.

Som våpenansvarlig vil du ha ansvaret for alt salg av våpen i vårt varehus. Våpenansvarlig inngår i teamet til Villmark/våpenavdelingen. Oppgavene som våpenansvarlig er varierte. I tillegg til kundekontakt inngår også rapporteringsrutiner til politiet. Det er nødvendig med dokumentert erfaring fra salg av våpen.

Alle våre selgere i Villmark/våpen avdelingen er friluftseksperter. De skal hjelpe våre gjester med varegrupper som telt, soveposer, turutstyr, bekledning, fjellstøvler, våpen, ammunisjon, klatreutstyr, hundeutstyr hesteutstyr, fiske og flere andre store og mindre produktgrupper. Du må dypgående kjennskap til bruken av en eller flere av disse varegruppene. XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. benytt derfor linken [send søknad] for å søke stillingen.

Del på:
Fylke:
Rogaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist:
25.02.2018
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Bryne
Kontaktpersoner:
Asle Rovik
Øystein Eriksen
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen