XXL sport & villmark AS Harstad

Selger deltid - XXL Harstad avd. Villmark/våpen

Selger Villmark/Våpen - Deltid

Vil du bli med på vinnerlaget?

Selger Villmark/våpen - deltid

Vi søker nå en selger til Villmark/våpen avdelingen hos XXL Sport & Villmark Harstad.

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine gjester!

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger. 

Våre selgere i Villmark/våpen avdelingen er friluftseksperter. De skal hjelpe våre gjester med varegrupper som telt, soveposer, turutstyr, bekledning, fjellstøvler, våpen, ammunisjon, klatreutstyr, hundeutstyr, hesteutstyr, fiske og flere andre store og mindre produktgrupper. Du må ha dypgående kjennskap til bruken av en eller flere av disse varegruppene. Dokumentert erfaring fra bransjen fordel, men ikke et absolutt krav.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [på vår hjemmeside] for å søke på stillingen

Del på:
Fylke:
Nordland
Troms
Jobbtype:
Ekstrahjelp
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Varierende arbeidstid
Søknadsfrist:
25.03.2018
Tiltredelse:
02.05.2018
Arbeidssted:
Harstad
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen