XXL sport & villmark AS Harstad

Deltid/sommervikar - XXL Harstad avd Sporten

Selger Sporten Deltid

Vil du bli med på vinnerlaget?

Selger Sporten – deltid/ekstrahjelp

Vi søker nå en selger til Sporten hos XXL Sport & Villmark Harstad.

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge

- Du elsker å vinne, hater å tape

- Du er pliktoppfyllende og ærlig

- Du er utadvendt og blid

- Du er lærevillig

- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine gjester!

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger. 

Sporten er velkomstkomiteen i XXL varehuset og er derav de første gjesten møter . I sporten tilbyr vi ett bredt spekter av idrettsutstyr innenfor kategorier som ballsport, fitness og ernæring, hockey, vannsport, golf og fler. Dette krever interesse og ikke minst evne og ønske til å lære om de ulike kategoriene.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad, på vår hjemmeside] for å søke stillingen.

Del på:
Fylke:
Nordland
Troms
Jobbtype:
Ekstrahjelp
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Varierende arbeidstid
Søknadsfrist:
25.03.2018
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Harstad
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen