XXL Sport og Villmark AS avd Fredrikstad

XXL Fredrikstad søker Verksted ansvarlig

Verkstedansvarlig

Vi søker nå en person som kan være ansvarlig for vårt ski/sykkel verksted på XXL i Fredrikstad.

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som verkstedansvarlig hos oss må du ha sans for orden og ryddighet. Du må like å skru, samt å bruke de produktene du jobber med. Om sommeren er jobben todelt. Montering av sykler, og service på sykler som vi får inn i varehuset, med mest vekt på det siste. Inngående fagkunnskap er viktig i denne stillingen!

Sykkelmontering foregår i mindre grad om vinteren, da bruker vi all energi på montering og klargjøring av ski, og mindre service og vedlikehold av ski og tilhørende utstyr. Salg av våre tjenester som utføres på verkstedet inngår også i denne jobben. Du må også kunne hjelpe til i varehuset når trykket her er som størst.

Din oppgave er å gjøre våre gjester fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Bonusordning
  • Personalrabatt ordning
  • Gode utviklings og karriere muligheter

 

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Del på:
Fylke:
Akershus
Vestfold
Østfold
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
08.04.2018
Tiltredelse:
Snarest
Arbeidssted:
Rolvsøy
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen