XXL sport & villmark As

Ekstrahjelper til alle avdelinger Lyngdal

Vi søker etter ekstrahjelper til alle avdelinger til vårt varehus i Lyngdal. Også sommervikarer.

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder


Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger. Bruk gjerne litt av søknaden til å fortelle oss om din kompetanse og interesse. Spesifiser gjerne i søknaden hvilken avdeling som treffer dine interesser mest.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Søknader blir vurdert fortløpende

Del på:
Fylke:
Vest-Agder
Jobbtype:
Ekstrahjelp
Heltid/Deltid:
Ved behov
Arbeidstid:
Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist:
fortløpende
Tiltredelse:
etter avtale
Arbeidssted:
Lyngdal
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen