XXL sport & villmark AS Östersund

XXL Sport & Vildmark söker sommarvikarier

XXL Sport & Vildmark söker sommarvikarier

XXL sport & vildmark i Östersund söker drivna säljare till sportkläder, sporten, vildmark och kassan.

Med stort engagemang, servicekänsla och mycket goda säljaregenskaper är målet att möta våra gäster på allra bästa sätt varje dag!

 

Beskrivning.

Du bör ha följande egenskaper: - Du älskar att sälja - Du älskar att vinna och hatar att förlora - Du är lojal och ärlig - Du är utåtriktad - Du är nyfiken - Du är motiverad och engagerad - Du tycker om att ta ansvar och är noggrann - Du har hög arbetskapacitet och är självgående - Du är strukturerad - Du är lösningsorienterad och extremt resultatorienterad.

Visst är detta något för dig? Vill du få möjligheten att utvecklas på XXL Sport och Vildmark? Sök!

vikariaten är varierande i omfattning, urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. Ansökningar mottages senast den 29:e april  2018. Ange i ansökan vilken eller vilka avdelningar du är intresserade av!

 

Våra varuhus är indelat i avdelningar Sport & Hälsa, Skor, Skidor, Cykel & Sport Tech, Sportkläder, Jakt & Vildmark, Lager och Kassa. Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

XXL bjuder in tusentals av gäster till varuhuset varje vecka, och det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra företag väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och även bli behandlade som gäster på XXL. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Som säljare hos oss bör du ha ett glödande intresse för de varor du ska sälja, och det är viktigt att du är utåtriktad och passionerad. Våra säljare ska vara aktiva användare av de produkter vi säljer. Dokumenterad erfarenhet från branschen är en fördel, men inte ett absolut krav.

Dela på:
Län:
Jämtland
Anställningstyp:
Vikariat
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2018-04-29
Tillträde:
2018-06-11
Arbetsplats/placeringsort:
Östersund
Kontaktpersoner:
Joel Söderberg
mob: +46 733231838
Företagets hemsida:
http://xxl.se
Tillbaka till toppen