XXL sport & villmark As Stavanger

XXL jakter flere talenter!!

Deltid dag, kveld, helg og ferier!

XXL Sport og Villmark Forus jakter flere nye sportsinteresserte salgstalenter i ekstrahjelp-/deltidsstillinger av ulik størrelse til alle våre avdelinger!

I XXL ser vi etter følgende når vi leter etter nye kolleger:

  • Du liker å selge!
  • Du elsker å vinne, hater å tape!
  • Du er positiv, utadvent og imøtekommende!
  • Du er er en ekte TEAMplayer!
  • Du elsker nye utfordringer!
  • Du er motivert og engasjert i å bli en medspiller i Team XXL!
  • Du har interesse, kunnskap og brukserfaring innen avdelingen du søker!

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at dagene til tider er meget travle men vi lar ingenting ta fra oss vårt gode humør, det tette samholdet og trivselen i hverdagen!

Du vil få omfattende opplæring og kursing men som selger hos oss må du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. De som andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, Sport & Helse, Sko, Tekstil, Våpen & Villmark og Ski & Sykkel, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger.

Våre selgere har ansvaret for å hjelpe gjester som skal besøker oss. Våre selgere skal være aktive brukere av de produktene vi selger, så du må ha interesse og kunnskap om produktene innen aktuell avdeling!

XXL er en bedrift i stor vekst og det er store muligheter for full stilling på sikt om ønskelig og en spennende karriere hos oss. Ønsker du å være med på vinnerlaget så er dette din store mulighet!

Velkommen til et vinnerkonsept!

HUSK å spesifisere hvilken avdeling du søker, hvor mye du ønsker/kan arbeide og om du også er tilgjengelig for arbeid på dagtid! 

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Vi ansetter fortløpende så send søknad så snart som mulig! Oppstartstidspunkt vil variere etter stilling og avdeling.

Del på:
Fylke:
Rogaland
Søknadsfrist:
10.06.2018
Arbeidssted:
Forus
Kontaktpersoner:
Catrine Ekberg
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen