XXL sport og villmark AS

Vil du bli med på vinnerlaget?

Deltid selger Ski/Sykkel

 

Vi søker nå en deltidselger til ski/sykkel avdelingen hos XXL Sport & Villmark Haugesund

I XXL ser vi etter følgende når vi ansetter nye kollegaer:

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine gjester

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger.

Våre selgere i Ski/sykkelavdelingen har ansvaret for å hjelpe gjester som skal kjøp alt av ski og sykkelprodukter. Dette innebærer hovedproduktet i seg selv, samt en rekke tilbehørsprodukter og tjenester rundt hovdeproduktet. Dokumentert erfaring fra bransjen fordel, men ikke et absolutt krav.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

 

Del på:
Fylke:
Rogaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Varierende arbeidstid
Søknadsfrist:
15.07.2018
Tiltredelse:
01.08.2018
Arbeidssted:
Haugesund
Kontaktpersoner:
Thomas Haaland Cheek
tlf: +47 24084727
mob: +47 92205780
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen