XXL sport & villmark As Sisjön

Säljledare skor

Säljledare skor

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja
- Du älskar att vinna och hatar att förlora
- Du är lojal och ärlig
- Du är utåtriktad
- Du är nyfiken
- Du är motiverad och engagerad
- Du tycker om att ta ansvar
- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ibland är mer hektisk i en god arbetsmiljö.

Din uppgift är att göra vår gäst nöjd, genom ett bra bemötande och produktkunskap. Vi bjuder in tusentals av gäster till vårt varuhus varje vecka, det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och bli behandlad som gäst på XXL.

Våra varuhus är indelat i fem avdelningar, sport, skor, skidor & cykel, sportkläder och vildmark/ vapen. Med två viktiga funktioner som lager och kassa. Detta innebär att du är specialist på din kategori och de produkter du säljer.

Som säljledare hos oss bör du ha ett glödande intresse för de varor du ska sälja. Din uppgift är att göra gästen nöjd, varför det är viktigt att du är utåtriktad och passionerad. Som säljledare på skoavdelningen är du ansvarig för hel- och deltidsanställda inom ditt område. Du är både idealist och säljare och din viktigaste uppgift är att motivera dina kollegor. Du har resultatansvar för avdelningen, och vi lägger stor vikt vid att du är hjälpsam och framstår som ett föredöme.

Att arbeta på skoavdelningen ställer stora krav på din känsla för detaljer och kunskap om produkterna. Förutom ditt ansvar för avdelningen ingår du också i varuhusets ledningsgrupp. Dokumenterad erfarenhet från branschen är en fördel, och dessutom bör du vara en aktiv användare av de produkter du arbetar med.

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-07-13
Kontaktpersoner:
Marcus Gefwert
Företagets hemsida:
http://www.xxl.se
Tillbaka till toppen