XXL Sport og Villmark AS

Sykkelmekaniker søkes til XXL på Gulskogen senter

Verkstedmedarbeider/Deltid

Vi søker nå en medarbeider til vårt verksted for ski/sykkel på XXL Gulskogen

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som verkstedmedarbeider hos oss må du ha sans for orden og ryddighet. Du må like å skru, samt å bruke de produktene du jobber med. Teknisk forståelse er en forutsetning, og erfaring fra å skru sykkel er en fordel. I sommerhalvåret er jobben hovedsaklig å utføre service på nye og gamle sykler, montere utstyr og tidvis montere nye sykler.

Sykkelservice og montering foregår i mindre grad om vinteren, da bruker vi all energi på montering av ski, og mindre service og vedlikehold av ski og tilhørende utstyr. Du må også kunne hjelpe til i varehuset når trykket her er som størst.

Din oppgave er å gjøre våre gjester fornøyd, gjennom god gjestebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Del på:
Fylke:
Buskerud
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist:
30.06.2018
Tiltredelse:
Snarest
Arbeidssted:
XXL Gulskogen
Kontaktpersoner:
Amund T. Røraas
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen