XXL sport & villmark AS Östersund

Säljare till sportkläder 50%

Säljare till sportkläder på XXL sport & vildmark 50%

 

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna och hatar att förlora

- Du är lojal och ärlig

- Du är motiverad och engagerad

- Du är utåtriktad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du är nyfiken

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar på XXL har det lite mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ofta innebär ett högt tempo i en god arbetsmiljö.

Våra varuhus är indelat i sex avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sport Tech, Sportkläder och Jakt & Vildmark. Två viktiga avdelningar i varuhuset är även Lager och Kassa. Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

XXL bjuder in tusentals av gäster till varuhuset varje vecka, och det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra företag väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och även bli behandlade som gäster på XXL. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Vi erbjuder kläder för många olika typer av intressen. Som säljare på avdelningen sportkläder förstår du vikten av att använda rätt kläder till rätt tillfälle. Dokumenterad erfarenhet från branschen är en fördel, men inte ett absolut krav.

Tjänsten är på 50%

 

Dela på:
Län:
Jämtland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2018-08-05
Tillträde:
2018-08-27
Arbetsplats/placeringsort:
Östersund
Kontaktpersoner:
Joel Söderberg
Företagets hemsida:
http://xxl.se
Tillbaka till toppen