XXL sport & vildmark AB

XXL Sisjön söker extrasäljare

Extrasäljare Sportkläder

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja
- Du älskar att vinna och hatar att förlora
- Du är lojal och ärlig
- Du är utåtriktad
- Du är nyfiken
- Du är motiverad och engagerad
- Du tycker om att ta ansvar
- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ibland är mer hektisk i en god arbetsmiljö.

Din uppgift är att göra vår gäst nöjd, genom ett bra bemötande och produktkunskap. Vi bjuder in tusentals av gäster till vårt varuhus varje vecka, det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och bli behandlad som gäst på XXL.

Våra varuhus är indelat i sju avdelningar, sport, skor, skidor & cykel, sportkläder, vildmark/jakt, kassa och lager. Detta innebär att du är specialist på din kategori och på de produkter du säljer.

Som säljare på sportkläder är din första prioritering att möta gästen, agera proffessionellt i så väl den personliga försäljningen som i den mekaniska, du har förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt och ändå leverera kvaalité. Det är viktigt att du är utåtriktad och kan hantera stress. Du utför lagerarbete i form av varupåfyllning på avdelningen, jobbar efter vårt koncept och jobbar hårt för att skapa resultat. Du ingår i varuhusets team, vilket betyder att du även kan få arbetsuppgifter utanför din avdelning. Det är en fördel om du har dokumenterad erfarenhet av detaljhandel, men inget krav. Tjänsten innehåller varierande arbetstider.

 

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-11-18
Kontaktpersoner:
Marcus Gefwert
Företagets hemsida:
http://www.xxl.se
Tillbaka till toppen