XXL sport & vildmark AB

Varuhuschef XXL Sport & Vildmark

Varuhuschef XXL Barkarby

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja
- Du älskar att vinna och hatar att förlora
- Du är lojal och ärlig 
- Du är utåtriktad
- Du är nyfiken 
- Du är motiverad och engagerad
- Du tycker om att ta ansvar
- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen är lite mer intensiv och fartfylld.

Din uppgift som varuhuschef är att tillsammans med dina medarbetare göra varje gäst nöjd, detta genom ett extremt bra bemötande, god produktkunskap och perfekt ordning i varuhuset. En gäst är en person som vi har bjudit in för att besöka oss. Därför kallar vi våra besökare för gäster i våra varuhus.

Varuhuset är indelat i sex avdelningar, Sporten, Skor, Sportkläder, Jakt & Vildmark, Skidor & Cykel och Sporttech. Till detta så ska man addera två viktiga stödfunktioner så som Lager och Kassa. Varje avdelning har en säljledare som är specialist på sitt område, Du tillsammans med Dina säljledare bildar varuhusets ledningsgrupp.

Vi söker efter en passionerad, drivande ledare som har flerårig erfarenhet av säljledande position inom detaljhandeln. Som varuhuschef är du ytterst ansvarig för varuhusets drift, personal och lönsamhet. 

Som person är du utåtriktad, driven, tydlig, prestigelös, strukturerad och entusiasmerande och ser alltid lösningar när problem uppstår. Du är trygg i dig själv och i din roll som ledare. Du vet hur man skapar ett säljande varuhus via mekanisk och personlig försäljning, du är duktig och van att coacha dina medarbetare i såväl drift som försäljningsfrågor. Din viktigaste arbetsuppgift som ledare på XXL Sport & Vildmark är att få dina medarbetare att bli bäst, dvs. mer motiverade och mer engagerade än vad våra konkurrenter är.

Du är en operativledare som lägger mycket tid ute på golvet i varuhuset, men även gillar det administrativa och strategiska arbetet som är nödvändigt för att föra varuhuset framåt på lång sikt. Vi eftersträvar jämställdhet och ser gärna kvinnliga sökande.

Som varuhuschef rapporterar du direkt till företagets driftchef.

Älskar du försäljning och ledarskap samt att utveckla och leda dina medarbetare? 

Då vill vi se DIG i vårt ”Dream Team”!

 

OBS! Inga ansökningar skickade via mail eller post kommer att hanteras! Vänligen lägg in din ansökan digitalt, tack.

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Tillträde:
2019-03-01
Arbetsplats/placeringsort:
Barkarby
Kontaktpersoner:
Oskar Ånnegård
Företagets hemsida:
http://www.xxl.se
Tillbaka till toppen