XXL sport & vildmark Helsingborg

SÄLJARE

50%+ kassa, 50%+ skid/cykel och extra personal

Lediga tillsvidare tjänster

50%+ Kassa (Positivt med kassa erfarenhet)

50%+ Skid/Cykel (Stort intresse för skidor alt cykel krävs)

EXTRA personal Textil, Skid/Cykel (Kunna jobba kvällar/helger och lov)

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja
- Du älskar att vinna och hatar att förlora
- Du är lojal och ärlig
- Du är motiverad och engagerad
- Du är utåtriktad
- Du tycker om att ta ansvar
- Du är nyfiken
- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar på XXL har det lite mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ofta innebär ett högt tempo i en god arbetsmiljö.

Våra varuhus är indelat i sex avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sport Tech, Sportkläder och Jakt & Vildmark. Två viktiga avdelningar i varuhuset är även Lager och Kassa. Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer.

XXL bjuder in tusentals av gäster till varuhuset varje vecka, och det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra företag väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och även bli behandlade som gäster på XXL. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Som säljare på halvtid har du ansvarsområden av olika slag, alla lika viktiga för avdelningens, varuhusets och XXL’s framgång. Du är delaktig och bidrar till att utveckla avdelningen och arbetar ständigt med att påverka försäljningen i positiv riktning. Du sprider entusiasm och engagemang, och att arbeta med din egna utveckling är något du njuter av och anstränger dig för att göra. Oavsett arbetsuppgift vill du alltid leverera kvalité och resultat, och hårt arbete är en självklarhet för dig. Du står genuint för rättvisa, öppenhet och hjälpsamhet – egenskaper som genomsyrar ditt dagliga arbete även idag.

Vi erbjuder skor för många olika typer av intressen. På XXL finns skor för gästen som tycker om att ta långa promenader, som spelar innebandy, som tränar inför sitt maraton eller som är ute efter ett par nya sneakers. Det finns skor för barn, junior och vuxen, och många tillbehör till dem också. Som säljare på skoavdelningen förstår du vikten av att använda rätt skor till rätt tillfälle och du är passionerat intresserad av produkterna du säljer. Dokumenterad erfarenhet från branschen är en fördel, men inte ett absolut krav.

Dela på:
Län:
Skåne
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2019-01-13
Tillträde:
2019-01-21
Arbetsplats/placeringsort:
Helsingborg
Kontaktpersoner:
Gustav Skoglund
Företagets hemsida:
http://www.xxl.se
Tillbaka till toppen