XXL sport & villmark AS XXL hovedkontor

3 ledige stilinger!

Purchase Process Manager, Supply Chain Coordinator og Supply and Logistics Planner E-com

Vi søker 3 nye medarbeidere!

 

Har du lyst til å være med å påvirke XXL sine resultater fra HK? Både Supply Chain og TPP avdelingen søker nye medarbeidere.

 

Om TPP

Technical Purchasing and Planning (TPP) er ansvarlig for alle forhåndsordre og registrering av varedata i XXL. TPP-avdelingen har et ungt og dynamisk miljø, med sterkt fokus på effektivisering og fornying av prosesser.

 

Purchase Process Manager:

I stillingen som Purchase Process Manager vil dine hovedarbeidsoppgaver våre å opprette produkter i AX, avstemme innkjøpsgrunnlag og ferdigstille innkjøpsordrene til våre leverandører. Du vil være ansvarlig for både oppfølging, innhenting og kvalitetssikring av all nødvendig informasjon for produktene. Du vil ha en sentral stilling, som innebærer at du vil jobbe tett med innkjøpere, våre leverandører og Supply Chain. Stillingen krever ca. 10 reisedøgn per år.

 

Om Supply Chain

Supply Chain avdelingen er ansvarlig for vareflyten til alle XXL sine salgskanaler. Som en del av Supply Chain teamet vil du være involvert i utviklingen av prosesser og systemer for å optimalisere vareflyten og oppfølging av varepakken til XXL.

 

Supply Chain Coordinator Sporten:

1 års vikariat. I denne stillingen vil du jobbe med hele varepakken til Sporten i alle XXL sine markeder. Du vil ha daglig kontakt med, og ansvar for oppfølging av varehus i alle land, vh-lager, Sentrallager og leverandørene til Sporten. Din hovedarbeidsoppgaver vil være å sørge for rett mengde varer. Det innebærer supplering og kjøp i sesong, og tett dialog og oppfølging av ordrer og lager. Du vil også ha ansvar for nødvendig vedlikehold for å optimalisere vareflyten.

 

Supply and Logistics Planner E-com:

Nyopprettet stilling!

Vi forventer stor vekst i salget på internett og forsterker derfor teamet med en helt ny stilling. Som Supply and Logistics Planner E-com vil du jobbe med hele varepakken til XXL. Din hovedarbeidsoppgave vil være å sørge for riktig mengde varer til alle E-com kanaler. Du kommer til å ha en sentral rolle i Supply Chain avdelingen og til å ha tett dialog med E-com teamet, Innkjøp, leverandører og lager. Du vil også være en viktig bidragsyter i utviklingen av system og verktøy rundt vareforsyning og sortiment til Ecom.

 

Vi ser etter deg som er strukturert, lærevillig og har god analytisk tilnærming til oppgaver. Deg som er nysgjerrig på systemer og vil lære mer om hvordan prosesser bakover i XXL fungerer. Er du den folk spør når de trenger hjelp med en Olap? Eller er du en superbruker i AX og/eller interessert i å lære mer om Excel? Vi oppfordrer deg til å søke dersom du kjenner deg igjen i noe av dette!

 

Arbeidssted for samtlige stillinger er XXLs hovedkontor på Alnabru i Oslo

Tiltredelse snarest mulig

 

Søknad og CV registres via http://xxl.easycruit.com/intranet/intern

Søknadsfrist 25.01.2019

Spesifiser hvilke(n) stilling(er) du søker på

 

Spørsmål vedrørende stillingene kan rettes til Kristine på mail: Kristine.l@xxl.no

Med vennlig hilsen

Kristine Løvås

 

Del på:
Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
25.01.2019
Tiltredelse:
Snarest
Arbeidssted:
XXLs hovedkontor på Alnabru i Oslo
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen