XXL SPORTS & OUTDOOR OULU

Osa-aikaisia myyjiä 5-15h/vko

Tekstiili, kassa ja kenkä osastolle

Osa-aikaisia myyjiä tekstiili, kenkä ja kassaosastolle

 

Työtehtävät

Oletko myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja? XXL etsii osa-aikaisia myyjiä sekä tuntityöntekijöitä urheilutavarataloon tekstiili, kenkä ja kassaosastolle. Tekstiiliosastoon kuuluu laaja valikoima aikuisten ja lasten urheilutekstiilejä sekä vapaa-ajanvaatteita.

Asiakaspalvelu ja myynti on tärkein tehtäväsi. Päivittäiseen työhösi kuuluu myös valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

Toivomme hakijalta

Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan.

Olet urheilullinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan. Toivomme sinulta työkokemusta myyntitehtävistä.

Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina.  Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

 

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi.

 

Jakaminen:
Maakunta:
Pohjois-Pohjanmaa
Työsuhteen muoto:
Toistaiseksi voimassa
Työsuhde:
Osa-aikainen
Työajat:
Vuoro
Viimeinen hakupäivä:
25.01.2019
Arvioitu aloituspäivämäärä:
04.03.2019
Sijainti:
Oulu
Yhteyshenkilöt:
Petri Väänänen
Kotisivu:
http://www.xxl.fi
Takaisin ylös