XXL Sport og Villmark AS

Heltid Selger & Selgerleder Sport

Vi søker nå en Heltid Selger og Selgerleder til Sportsavdelingen på XXL, avd Moss.

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye selgere og selgerledere.

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder
- Du er tydelig i forhold til kollegaene i avdelingen
- Du har stor arbeidskapasitet og er selvgående

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selgerleder hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 avdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger.

Som Selgerleder i Sport avdelingen vil du ha ansvaret for heltid og deltidsansatte i avdelingen. Du er en blanding av idealist og kremmer, og din viktigste oppgaver er å motivere dine kollegaer. Du vil få fullt resultatansvar for avdelingen, og vi legger stor vekt på at du er nøyaktig, serviceinnstilt og at du går foran som et godt eksempel. Sportsavdelingen stiller store krav til fagkunnskap i tillegg til erfaring med butikkdrift. Du må også ha dyptgående fagkunnskaper innenfor flere av fagfeltene i avdelingen. I tillegg til ditt ansvar for avdelingen vil du inngå i ledergruppen på varehuset.

Dokumentert erfaring fra bransjen og at du er en aktiv bruker av produkter fra flere av fagområdene er et krav.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Og vi gjør oppmerksom på at vi søker etter både en Heltid Selger og en Selgerleder(altså 2 stillinger). Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Del på:
Fylke:
Østfold
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist:
25.01.2019
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
XXL Moss
Kontaktpersoner:
Aleksander Thomasrud
tlf: +47 92447564
Hjemmeside:
http://www.xxl.no
Tilbake til toppen