XXL SPORTS & OUTDOOR

Huoltovastaava pyörä- & suksiosastolle

Huoltovastaava pyörä- & suksiosastolle

 

Päätehtäväsi on myydä osastosi huoltopalveluja. Otat kokonaisvaltaisen vastuun suksien ja polkupyörien huollosta ja huoltopisteen muusta toiminnasta. Vastaat yhdessä tiimisi kanssa kaikista huoltopisteessä myytävistä palveluista ja asiakaspalvelusta. Vastaat huoltopisteen järjestyksestä ja tilaat tarvittavat varaosat. Raportoit suksi- & pyöräosaston vastaavalle.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne.

Sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan.

Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa, kaikkina myymälän aukioloaikoina. Toivomme sinulta sujuvaa englannin tai ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi

Tai laita hakemuksesi suoraan Tavaratalopäällikölle osoitteeseen tiina.l@xxl.fi

Jakaminen:

Maakunta:

  • Pohjanmaa

Työsuhteen muoto:

Toistaiseksi voimassa

Työsuhde:

Kokopäiväinen

Työajat:

Vuoro

Viimeinen hakupäivä:

06.11.2019

Arvioitu aloituspäivämäärä:

2.12.2019

Sijainti:

Vaasa

Yhteyshenkilöt:

Tiina Lindström

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: