XXL SPORTS & OUTDOOR

XXL REDI

Huoltotyöntekijä pyörä- & suksiosastolle 20h/vko

Työtehtävät

Päätehtäväsi on myydä osastosi huoltopalveluja. Otat vastuuta suksien ja polkupyörien huollosta ja huoltopisteen muusta toiminnasta. Vastaat yhdessä tiimisi kanssa kaikista huoltopisteessä myytävistä palveluista ja asiakaspalvelusta. Työhösi kuuluu mm. pyörien kokoaminen, huoltaminen ja korjaaminen, suksien huoltaminen, siteiden asentaminen hiihto- ja laskettelusuksiin sekä luistimien teroittaminen. Vastaat huoltopisteen järjestyksestä ja tilaat tarvittavat varaosat.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

Toivomme hakijalta

Olet myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne.

Toivomme hakijalta erinomaista osaamista sekä perehtyneisyyttä suksi- ja pyöräosaston välineisiin.� Huoltotyöntekijänä sinulla on hyvä tuotetuntemus mm. polkupyöräilystä, maastohiihdosta, alppihiihdosta ja luistimista. Sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan.

Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa, kaikkina myymälän aukioloaikoina. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, laita hakemus heti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jakaminen:

Maakunta:

  • Uusimaa

Työsuhteen muoto:

Toistaiseksi voimassa

Työsuhde:

Osa-aikainen

Työajat:

Vuoro

Viimeinen hakupäivä:

3.11.2019

Arvioitu aloituspäivämäärä:

15.11.2019

Sijainti:

Helsinki

Yhteyshenkilöt:

Pinja Pesonen

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: