XXL SPORTS & OUTDOOR

Myyjä suksi- ja pyöräosasto

Myyjä suksi- ja pyöräosasto 37,5h/vko

XXL Skanssi etsii myyjää suksi- & pyöräosastolle. Osaston tuotevalikoimaan kuuluvat mm. maastohiihto-, laskettelu- ja lumilautailuvälineet sekä suojavarusteet. Pyöräpuolelta löytyy laaja valikoima erilaisia pyöriä, pyöräilyvaatteet, lastenkuljetuskärryt, pyöräilykypärät ja muut lajivarusteet. 

Työtehtävät

Vastaat osana tiimiä oman osastosi asiakaspalvelusta, myynnistä ja tuloksesta. Sinulla on halu kehittää osaston toimintaa ja myyntiä yhdessä osastovastaavan sekä muun tiimin kanssa. Päivittäiseen työhösi kuuluu valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö.

Toivomme hakijalta

Toivomme sinulta kiinnostusta suksi- & pyöräosaston tuotevalikoimaan ja lajeihin. Osaaminen esimerkiksi maastohiihdosta, alppihiihdosta, lumilautailusta tai pyöräilystä on plussaa. Kerro näistä myös hakemuksessasi. 

Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan.

Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina. Toivomme sinulta sujuvaa englannin tai ruotsin kielen taitoa. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi.

Jakaminen:

Maakunta:

  • Varsinais-Suomi

Työsuhteen muoto:

Toistaiseksi voimassa

Työsuhde:

Kokopäiväinen

Työajat:

Vuorotyö

Viimeinen hakupäivä:

17.11.2019

Arvioitu aloituspäivämäärä:

09.12.2019

Sijainti:

Turku

Yhteyshenkilöt:

Jani Munkki

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: