XXL sport & villmark AS XXL SPORTS & OUTDOOR FINLAND

Osa-aikaisia myyjiä

Työtehtävät

Oletko myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja? XXL etsii osa-aikaisia myyjiä urheilutavaratalon eri osastoille. Tarjolla tuntisopimus, jossa työvuoroja on pääsääntöisesti 1-3 kpl/viikko ja vuorot sijoittuvat enimmäkseen iltoihin ja viikonloppuihin. 

Myynti ja asiakaspalvelu osastolla ovat tärkeimmät tehtäväsi. Päivittäiseen työhösi kuuluu myös valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme tehokkaasti, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeasti ja siksi meillä on kiireinen, mutta loistava työympäristö.

Toivomme hakijalta

Sinulla on työkokemusta myyntitehtävistä ja omaat aitoa kiinnostusta toimialaa ja tavaratalon tuoteryhmiä kohtaan. Sinulla on positiivista energiaa sekä loistava asiakaspalveluasenne. Olet joustava ja myyntihenkinen tehopakkaus, joka levittää ympärilleen positiivista energiaa. Olet valmis työskentelemään kaikilla tavaratalon eri osastoilla. 

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jakaminen:

Maakunta:

  • Varsinais-Suomi

Työsuhteen muoto:

Toistaiseksi voimassa

Työsuhde:

Osa-aikainen

Työajat:

Vuoro

Viimeinen hakupäivä:

20.11.2019

Sijainti:

Mylly, Raisio

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: