XXL SPORTS & OUTDOOR

XXL REDI

Myyjä Suksi- ja pyöräosastolle 20h/vko

Työtehtävät

Oletko myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja ja nälkäinen tuloksen tekijä? XXL etsii ammattitaitoista myyjää suksi- & pyöräosastolle. Suksi- & pyöräosaston tuotevalikoimaan kuuluvat mm. alppihiihto, freestyle, lumilautailu, telemark, maastohiihto, pulkat, lasten ja aikuisten käyttöpyörät, hybridit sekä maasto- ja maantiepyörät.

Vastaat osana tiimiä oman osastosi asiakaspalvelusta, myynnistä ja tuloksesta. Huolehdit osaston eri vastuutehtävistä ja olet osallisena suksi- & pyöräosaston kehittämisessä. Päivittäiseen työhösi kuuluu valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

 

Toivomme hakijalta

Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan.

Toivomme sinulta erinomaista suksi- & pyöräosaston tuotetuntemusta. Sinulla on hyvä osaaminen mm. polkupyöräilystä, maastohiihdosta, alppihiihdosta ja lumilautailusta. Aikaisempi kokemus pyöränkasauksesta ja huolloista sekä suksien voitelutöistä katsotaan eduksi.  Olet urheilullinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan. Toivomme sinulta työkokemusta vastuullisista ja tuloksellisista myyntitehtävistä.

Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina. Toivomme sinulta sujuvaa englannin tai ruotsin kielen taitoa. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

 

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi.

 

 

 

Jakaminen:

Maakunta:

  • Uusimaa

Työsuhteen muoto:

Toistaiseksi voimassa

Työsuhde:

Osa-aikainen

Työajat:

Vuoro

Viimeinen hakupäivä:

30.11.2019

Arvioitu aloituspäivämäärä:

15.12.2019

Sijainti:

Helsinki

Yhteyshenkilöt:

Pinja Pesonen

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: