XXL sport & villmark AS Umeå

Säljledare Kassan

Säljledare Kassan

På XXL strävar vi ständigt efter utveckling, förbättring och resultat. Därför söker vi dig som har ett eget driv och gillar ett högt tempo.

Våra varuhus är indelat i åtta avdelningar: Sport & Hälsa, Skor, Skidor & Cykel, Sport Tech, Sportkläder,  Jakt & Vildmark, Lager och Kassa. På varje avdelning jobbar specialister med hög kompetens inom sitt område. XXL har tusentals besökare varje vecka. Våra besökare är viktiga för oss och vi möter alla med ett bra bemötande och en hög produktkunskap.

 

Säljledare Kassan Heltid

Vi söker en driven ledare som kan fortsätta att utveckla avdelning vidare mot nya framgångar. Vi vill att du ska ha passion för service, vara en stark och positiv lagspelare med stort hjärta och engagemang.

 

Som säljledare är du ansvarig för hel- och deltidsanställda på din avdelning och du är även en del av varuhusets ledningsgrupp.

Att leda människor, vara ett föredöme och sprida entusiasm och engagemang ser du som en självklarhet. Kassan består idag av 8 st serviceinriktade medarbetare som gillar att sälja.

Säljledare hos oss, kan jämföras med Butikschef för en mindre butik.

 

Du förväntas vara på plats på golvet i varuhuset och sälja tillsammans med alla medarbetare. Som säljledare är du resultatansvarig för din avdelning och har som uppgift att skapa försäljning och motivera dina medarbetare att uppnå gruppens och varuhusets mål. Du är ansvarig för bla kampanjuppföljning,  bemanning och kassaredovisning på din avdelning och bör därför besitta ett sinne för struktur och planering. 

Att alltid leverera hög kvalité är självklart för dig. Stor del av tiden spenderas på golvet och i kassan tillsammans med dina medarbetare.

Du arbetar troligtvis som ledare i någon position eller så är du redo att ta ditt nästa steg. Erfarenhet från branschen är en fördel, men inte ett absolut krav.

 

Tjänsten är tillsvidare 100%, varierande arbetstider under veckan och arbete varannan helg. Tillträde december/januari, eller annat enligt ök.

 

Vi arbetar med löpande urval, tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vid frågor, hör gärna av er.

Dela på:

Län:

  • Västerbotten

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag
Helg
Kväll

Sista ansökningsdag:

2019-12-08

Tillträde:

2020-01-07

Arbetsplats/placeringsort:

Umeå

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://xxl.se

Adress:

Gräddvägen 1 90620 Umeå