XXL sport & villmark As Sisjön

XXL Sisjön söker säljare Skid/Cykel Heltid

Säljare skidor & cykel Heltid

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja
- Du älskar att vinna och hatar att förlora
- Du är lojal och ärlig
- Du är utåtriktad
- Du är nyfiken
- Du är motiverad och engagerad
- Du tycker om att ta ansvar
- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ibland är mer hektisk i en god arbetsmiljö.

Din uppgift är att göra vår gäst nöjd, genom ett bra bemötande och produktkunskap. Vi bjuder in tusentals av gäster till vårt varuhus varje vecka, det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och bli behandlad som gäst på XXL.

Våra varuhus är indelat i sju avdelningar, sport, skor, skidor & cykel, sportkläder, vildmark/jakt, lager och kassa. Du tillhör i första hand avdelningen skid/cykel vilket innebär att du är specialist på din kategori och de produkter du säljer. Du förväntas vara en hängiven säljare som alltid sätter våra gäster i fokus. Har du erfarenhet av cykel eller skidor så är det meriterande. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider mellan morgon, dag, kväll och varannan helg. Vi erbjuder kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, utbildning inom produkt och försäljning samt möjlighet till månadsvis bonus. Tjänsten är tillsvidare. 

 

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag
Helg
Kväll

Sista ansökningsdag:

2019-12-15

Tillträde:

Omgående

Arbetsplats/placeringsort:

XXL Sisjön, Göteborg

Kontaktpersoner:

Johanna Iljin

Företagets hemsida:

http://www.xxl.se

Adress:

Datavägen 1-19 43632 Askim