XXL SPORTS & OUTDOOR FINLAND

XXL SPORTS & OUTDOOR FINLAND

Osa-aikainen kassamyyjä

Osa-aikainen kassamyyjä

Työtehtävät

Oletko myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja? XXL etsii osa-aikaista kassamyyjää (4h) urheilutavaratalon kassaosastolle. Kassamyyjän tärkein tehtävä on varmistaa, että maksaminen kassalla toimii joustavasti ja että asiakkaat saavat hyvää asiakaspalvelua tavaratalomme viimeisellä mutta tärkeällä osastolla. Asiakaspalvelun lisäksi päivittäiseen työhösi kuuluu valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

Toivomme hakijalta

Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta kassatehtävistä. Olet urheilullinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta kassatyöskentelyä kohtaan. Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina. Toivomme sinulta sujuvaa englannin tai ruotsin kielen taitoa. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, lähetä hakemuksesi xxl.fi/tyopaikat tai taija.l@xxl.fi. Täytämme paikan heti oikean henkilön löytyessä. 

Jakaminen:

Maakunta:

  • Etelä-Pohjanmaa

Työsuhteen muoto:

Toistaiseksi voimassa

Työsuhde:

Osa-aikainen

Työajat:

Vuoro

Viimeinen hakupäivä:

08.12.2019

Arvioitu aloituspäivämäärä:

16.12.2019

Sijainti:

Seinäjoki

Yhteyshenkilöt:

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: