XXL SPORTS & OUTDOOR

Osa-aikaisia myyjiä kassa-, urheilu-, kenkä-, tekstiili-, erä- sekä suksi- ja pyöräosastolle

Osa-aikaisia myyjiä REDIn tavarataloon

Osa-aikaisia myyjiä REDIn tavarataloon (4-10h/vko)

 

Työtehtävät

Oletko myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja? XXL REDi etsii osa-aikaisia myyjiä sekä tuntityöntekijöitä urheilutavaratalon eri osastoille.

Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Päivittäiseen työhösi kuuluu myös valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö. Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

 

Toivomme hakijalta

Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan.

Olet urheilullinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan. Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina.  Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

 

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi/tyopaikat

 

Nyt on loistava tilaisuus päästä työskentelemään huipputiimiin jossa työtä tehdään tehokkaasti hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa!

 

 

 

Jakaminen:

Maakunta:

  • Uusimaa

Työsuhteen muoto:

Toistaiseksi voimassa

Työsuhde:

Osa-aikainen

Työajat:

Vuoro

Viimeinen hakupäivä:

8.12.2019

Arvioitu aloituspäivämäärä:

1.1.2020

Sijainti:

Helsinki

Yhteyshenkilöt:

Pinja Pesonen

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: