XXL SPORTS & OUTDOOR

XXL Redin tekstiiliosasto

Kokoaikainen myyjä tekstiiliosastolle

37,5h/vko määräaikainen sopimus, äitiysloman sijaisuus

Työtehtävät

Oletko myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja ja tuloksen tekijä? XXL etsii ammattitaitoisia myyjää urheilutavaratalon tekstiiliosastolle. Tekstiiliosastoon kuuluu laaja valikoima aikuisten ja lasten urheilu- sekä ulkoiulutekstiilejä sekä vapaa-ajanvaatteita.

Vastaat osana tiimiä oman osastosi asiakaspalvelusta, myynnistä ja tuloksesta. Huolehdit osaston eri vastuutehtävistä ja olet osallisena tekstiiliosaston kehittämisessä. Päivittäiseen työhösi kuuluu valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

 

Toivomme hakijalta

Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan.

Toivomme sinulta erinomaista urheilutekstiileiden tuotetuntemusta sekää vahvaa visuaalisuutta. Olet urheilullinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastuullisista ja tuloksellisista myyntitehtävistä.

Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

 

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi.

 

 

 

Jakaminen:

Maakunta:

  • Uusimaa

Työsuhteen muoto:

Määräaikainen sopimus

Työsuhde:

Kokopäiväinen

Työajat:

Vuoro

Viimeinen hakupäivä:

8.12.2019

Arvioitu aloituspäivämäärä:

1.1.2020

Sijainti:

Helsinki

Yhteyshenkilöt:

Pinja Pesonen

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: