XXL SPORTS & OUTDOOR FINLAND

XXL Skanssi

Myyjä erä- & metsästysosastolle 37,5h/vko

Työtehtävät

Haemme erä- ja metsästysosastolle ammattitaitoista myyjää. Osaston tuotevalikoimaan kuuluvat mm. aseet, kalastusvälineet, erävaatteet, retkeilytarvikkeet, vaelluskengät sekä teltat.  

Päivittäiseen työhösi kuuluu myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi markkinointikampanjoiden valmistelut sekä muut osaston ylläpitotehtävät. Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

Toivomme hakijalta

Toivomme hakijalta kokemusta ja perehtyneisyyttä metsästykseen ja/tai aseisiin. Olet erähenkinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan. Metsästyskortti katsotaan eduksi. Tehtävässä on mahdollisuus kouluttautua asevastaavan tehtävään. Voimassa oleva aseenkäsittelylupa tai ase-elinkeinoluvan vastuuhenkilön pätevyys katsotaan eduksi. Osaaminen retkeilystä, kalastuksesta tai ratsastuksesta on plussaa.

Olet luotettava, rehellinen, joustava ja suoritat omat työtehtäväsi tarkasti. Pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina. Toivomme sinulta englannin kielen perustaitoja. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut. Palkkaus on TES mukainen + bonusmalli. 

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi.  

Jakaminen:

Maakunta:

  • Varsinais-Suomi

Työsuhteen muoto:

Toistaiseksi voimassa

Työsuhde:

Kokopäiväinen

Työajat:

Vuorotyö

Viimeinen hakupäivä:

15.12.2019

Arvioitu aloituspäivämäärä:

13.01.2020

Sijainti:

Turku

Yhteyshenkilöt:

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: