XXL sport & villmark AS XXL SPORTS & OUTDOOR FINLAND

Jyväskylä osa-aikainen myyjä kassa (4h / vko)

Työtehtävät

Oletko opiskelija, joka hakee töitä opiskelujen rinnalle? XXL Jyväskylä etsii osa-aikaista myyjää kassaosastolle ilta- ja viikonlopputyöhön. Kassamyyjän tärkein tehtävä on varmistaa, että maksaminen kassalla toimii joustavasti ja että asiakkaat saavat hyvää asiakaspalvelua tavaratalomme viimeisellä mutta tärkeällä osastolla. Asiakaspalvelun lisäksi päivittäiseen työhösi kuuluu valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaidemme – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

Toivomme hakijalta

Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Arvostamme kokemusta kassatyöstä mutta se ei ole välttämätöntä!

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi.

Jakaminen:

Maakunta:

  • Keski-Suomi

Työsuhteen muoto:

Toistaiseksi voimassa

Työsuhde:

Osa-aikainen

Työajat:

Viikonloppu

Viimeinen hakupäivä:

15.12.2019

Arvioitu aloituspäivämäärä:

06.01.2020

Sijainti:

Jyväskylä

Yhteyshenkilöt:

Jouni Koivupalo

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: