XXL SPORTS & OUTDOOR

Osa-aikaisia myyjiä kassa- ja tekstiiliosastolle (10h/vko), XXL Pori

OSA-AIKAISIA MYYJIÄ ERI OSASTOILLE

Oletko myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja? Haemme osa-aikaisia myyjiä tekstiili- ja kassaosastolle. Työvuoroja sinulla olisi keskimäärin 1-3/vko, joten työ sopii hyvin esim. opiskelijalle.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu myynti, asiakaspalvelu sekä muut myyjän tehtävät. Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden – asiakkaiden – parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

Toivomme hakijalta

Sinulla on positiivista energiaa, loistava myyntiasenne ja aito halu auttaa asiakkaita. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan.

Ilmoitathan hakemuksessa harrastuksistasi ja mielenkiinnon kohteistasi. Aikaisempi kokemus myyntityöstä ei ole välttämätön - riittää, kun haluat näyttää, mihin pystyt. Toivomme myös, että sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa kohtaan.

Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina. Toivomme sinulta englannin kielen taitoa. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, lähetä meille hakemuksesi sivun reunassa olevasta linkistä!

HUOM! Täytämme paikan/paikat heti sopivan hakijan löydyttyä!

Jakaminen:

Maakunta:

  • Satakunta

Työsuhteen muoto:

Toistaiseksi voimassa

Työsuhde:

Osa-aikainen

Työajat:

Vuoro

Viimeinen hakupäivä:

22.12.2019

Arvioitu aloituspäivämäärä:

13.01.2020

Sijainti:

Pori

Yhteyshenkilöt:

Janne Rosenqvist

Puhelin: +358 408647815

Kotisivu:

http://www.xxl.fi

Toimiston osoite: