XXL Sport & Vildmark - Sisjön

Säljare till XXL i Sisjön

Våra varuhus är indelat i fem avdelningar: Sports, Running & Training, Barn & Fritid, Outdoor & Jakt, Skid & Cykel. Tra andra viktiga avdelningar hos oss är vår Verkstad, Lager och Kassa. Detta innebär att du är specialist på din avdelning och de produkter du säljer. Nu när sommaren drar igång söker vi nu flera säljera till vårt varuhus där du kommer in till ett gäng av produktspecialister som strävar efter att göra varje kundupplevelse till något alldeles extra - mäjligheten att arbeta

Att arbeta som säljare på XXL är något för dig som har ett stort intresse för sport och fritidsaktiviteter. Vi försöker arbeta så övergripande vi kan i varuhuset och alla anställda lär sig även att hantera kassan. Om produktkunskapen inte redan finns där så ser vi till att du lär dig det, men det är viktigt att du brinner för ditt intresse och är nyfiken på att lära dig mer varje dag.

 

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja

- Du älskar att vinna och hatar att förlora

- Du är lojal och ärlig

- Du är motiverad och engagerad

- Du är utåtriktad

- Du tycker om att ta ansvar

- Du är nyfiken

- Du har stor arbetskapacitet och är självgående.

 

Vi som arbetar på XXL har det lite mer hektiskt än andra, detta eftersom vi alltid strävar efter att vara bäst. Detta innebär att vardagen ofta innebär ett högt tempo i en god arbetsmiljö.

XXL bjuder in tusentals av gäster till varuhuset varje vecka, och det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra företag väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och även bli behandlade som gäster på XXL. Din främsta arbetsuppgift är att göra våra gäster nöjda genom ett bra bemötande och hög produktkunskap.

Vi söker både heltid & deltidstjänster samt helgextra.

 

OBS! vi tar enbart emot ansökningar via Länken. Ansökningar på mail är inga godkända ansökningar och kommer inte behandlas. 

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Visstidsanställning

Anställningsgrad:

Visstidsanställning

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:

2021-06-12

Tillträde:

2021-06-12

Arbetsplats/placeringsort:

Askim

Kontaktpersoner:

Jonas Eklund - Varuhuschef

Företagets hemsida:

http://www.xxl.se

Adress:

Datavägen 1-19 43632 Askim