XXL Sport og Villmark AS

Kassemedarbeider

Vi søker nå en heltids medarbeider til kassen , XXL Skien

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som ansatt hos oss bør du ha en glødende interesse for varene vi selger. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd gjennom god kundebehandling. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 5 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du i hovedsak vil jobbe i kassen.

Som ansatt i kassen er du den siste vår gjest ser ved et besøk. Din vennlighet og tålmodighet er derfor meget viktig for oss. Dine oppgaver vil være knyttet til ekspedering av gjester i kassen, samt oppgjør og rutiner rundt dette. Som ansatt i XXL inngår du i vårt team på varehuset. Det betyr at du også kan få oppgaver som går utover normalt kassearbeid. Nøyaktighet, ærlighet og plettfri vandel er en forutsetning for alle våre ansatte som arbeider i kassen. Dokumentert erfaring fra kassearbeid er en fordel, men ikke et absolutt krav.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Del på:

Fylke:

  • Vestfold og Telemark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

18.06.2021

Tiltredelse:

etter avtale

Arbeidssted:

Skien

Kontaktpersoner:

Jane Colbiørnsen

mob: +47 97707601

Hjemmeside:

http://www.xxl.no

Adresse:

Melumveien 8 3730 Skien