XXL Sport og Villmark

Selgerleder Ski & Bike, XXL Sport og Villmark avd. Gjøvik

Selgerleder Ski & Bike, XXL Sport og Villmark avd. Gjøvik

Vi søker nå en selgerleder til Ski/sykkelavdelingen på Gjøvik.

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye selgerledere.

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder
- Du er tydelig i forhold til kollegaene i avdelingen
- Du har stor arbeidskapasitet og er selvgående

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selgerleder hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 4 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger.

Som Selgerleder i Ski/Sykkelavdelingen vil du ha ansvaret for heltid og deltidsansatte i avdelingen. Du er en blanding av idealist og kremmer, og din viktigste oppgaver er å motivere dine kollegaer. Du vil få fullt resultatansvar for avdelingen, og vi legger stor vekt på at du er nøyaktig, serviceinnstilt og at du går foran som et godt eksempel. I tillegg til ditt ansvar for avdelingen vil du inngå i ledergruppen på varehuset.

Ski/sykkel er en avdeling med fult fokus på henholdsvis ski og sykkel. I tilegg har du ansvaret for verkstedet som er en viktig del i varehuset.  

Dokumentert erfaring fra bransjen og at du er en aktiv bruker av produkter fra flere av fagområdene er et krav.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Søknader vil bli vurdert fortløpende, tiltredelse 16.08.2021 eller etter avtale.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

 

Del på:

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

23.06.2021

Tiltredelse:

16.08.2021

Arbeidssted:

Gjøvik

Kontaktpersoner:

Emil Elfmark

Hjemmeside:

http://www.xxl.no

Adresse:

0000