XXL sport & vildmark AB Sisjön

XXL Sisjön söker extrasäljare

Extrasäljare Jakt & Vildmark

I XXL ser vi efter följande:

- Du älskar att sälja
- Du älskar att vinna och hatar att förlora
- Du är lojal och ärlig
- Du är utåtriktad
- Du är nyfiken
- Du är motiverad och engagerad
- Du tycker om att ta ansvar
- Du har stor arbetskapacitet och är självgående

Vi som arbetar i XXL har det mer hektiskt än andra, detta eftersom vi strävar efter att vara bäst. För att var bäst måste vi utveckla oss snabbare än konkurrenterna. Detta innebär att vardagen ibland är mer hektisk i en god arbetsmiljö.

Din uppgift är att göra vår gäst nöjd, genom ett bra bemötande och produktkunskap. Vi bjuder in tusentals av gäster till vårt varuhus varje vecka, det är därför vi väljer att säga gäster. Det andra väljer att kalla kunder, förtjänar att kallas och bli behandlad som gäst på XXL.

Våra varuhus är indelat i fem avdelningar sports, running and training, lesiure and youth, outdoor, skis, bike and sporttech samt aftersales. Detta innebär att du är specialist på din kategori och de produkter du säljer.

Jakt & Vildmark är en avdelning med extremt många produktområden. Du bör ha djupgående kunskap kring majoriteten av dessa. Fiske och vapen är två av de områden som kräver lite extra. Dessutom ingår tält, sovsäckar, kläder, kängor, hund- och hästprylar och mycket annat.�Det är en fördel att du har dokumenterad erfarenhet från branschen och jägarexamen, och att du är en aktiv användare av produkterna.

Dela på:

Län:

  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Deltid

Arbetstider:

Varierande arbetstid

Kontaktpersoner:

Marcus Gefwert

Företagets hemsida:

http://www.xxl.se

Adress:

södra förstagatan 41 21143 Malmö