XXL sport & villmark AS Bäckebol

Säljare 100% Verkstad

Säljare Verkstad 100%

Om tjänsten

Som verkstadsmedarbetare hos oss ska du ha ett stort intresse i att skruva cykel, vara praktiskt lagd och lösningsorienterad. Ordning och struktur är en självklarhet, du är säljorienterad och vet vad det innebär att överträffa gästens förväntningar i alla lägen. På sommarhalvåret jobbar du framför allt med att montera och ge service på cyklar och det är extra viktigt att du är kunnig kring arbete med cyklar av alla slag.

I vår Verkstad erbjuder vi bland annat slipning av långfärds- och vanliga skridskor, montering, slipning och vallning av skidor. Du kommer också få möjligheten att ta hand om gäster. Din främste uppgift är att göra gästerna nöjda, genom god service och hög kompetensnivå. Dokumenterad erfarenhet från branschen är ett önskemål, och dessutom ska du vara en aktiv användare av de produkter du arbetar med. Delar av dina arbetsuppgifter blir: sälja verkstadstjänster, genomföra service och reparationer på cyklar, montering av nya cyklar, beställa reservdelar, montera bindningar på snowboard, längd och alpinskidor, och hålla ordning och reda i verkstaden. Oavsett tjänst eller arbetsuppgift vill du alltid leverera kvalité och resultat, och hårt arbete är en självklarhet för dig. Du står genuint för rättvisa, öppenhet och hjälpsamhet, egenskaper som genomsyrar ditt dagliga arbete även idag.

Tjänsten är deltid 50% och arbetstiden är förlagd dag, kväll och helg.

 

Din profil
Vi söker dig som tidigare arbetat med en liknande tjänst inom verkstad och har god kunskap och erfarenhet kring service. Vi ser gärna att du är självgående, effektiv och alltid sätter kunden först. Du behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift och har goda datakunskaper.

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

 

Arbetsplats: Bäckebol
Arbetstid: Dag, kväll & helg
Lön: Enligt avtal
Anställningsform: 100% tillsvidare (6 månaders provanställning)
Tillsättning: 11 oktober 2021 eller enligt överenskommelse

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök senast 20 September 2021

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Skift

Sista ansökningsdag:

2021-09-20

Tillträde:

2021-10-11

Arbetsplats/placeringsort:

Hisings-Backa

Kontaktpersoner:

Karoline Plantin

Företagets hemsida:

http://www.xxl.se

Adress:

Transportgatan 21 42246 Hisings-Backa