XXL Sport og Villmark AS

XXL Ski søker Deltider

Deltid XXL sKI

Vi søker nå en medarbeider til XXL Ski.

Er du en som går foran som et godt eksempel, en som elsker å bidra til at andre lykkes, og en som jobber strukturert og effektivt? Da kan det være akkurat deg vi ser etter!

Vi søker nå etter en nye Deltider til XXL Ski.  Det å jobbe for XXL er til tider hektisk, utfordrende og morsomt. Tempoet i varehuset er høyt og forholdet på kryss av avdelingene er essensielt for å lykkes.

Vi ser etter deg som:

- Leder an som et godt eksempel
- Ønsker å utvikle deg selv
- Liker å selge
- Er utadvendt og blid
- Er lærevillig
- Er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder
- Er tydelig i forhold til kollegaene i avdelingen
- Har stor arbeidskapasitet og er selvgående
- Er strukturert

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som ansatt hos oss bør du ha en glødende interesse for varene vi selger. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd gjennom god kundebehandling. Vi inviterer tusenvis av kunder inn til våre varehus hver uke.

Som ansatt i XXL inngår du i vårt team på varehuset. Det betyr at du også kan få oppgaver som går utover normalt arbeid. Nøyaktighet, ærlighet og engasjement er en forutsetning for alle våre ansatte som arbeider hos oss. 

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Europa, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Del på:

Fylke:

  • Viken
  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

30.09.2021

Arbeidssted:

XXL Ski

Kontaktpersoner:

Tobias Gundersen

tlf: +47 48220358

Hjemmeside:

http://www.xxl.no

Adresse:

Åsveien 11 1400 Ski