XXL sport & villmark AS Fredrikstad

Selger i sports avdelingen i XXL Fredrikstad

Selger deltid sport, løp og trening. XXL Fredrikstad

XXL i Fredrikstad søker selger på deltid til vår sports avdeling!

 

Vi søker deg som trives med salg og kundebehandling, som setter kundetilfredshet først og som synes bransjen er spennende. Høy motivasjon og et sterkt ønske om å være best kjennetegner alle våre beste selgere og vi ønsker at også du skal ha et ønske om å bli best!

Hos oss vil du møte et til dels hektisk arbeidsmiljø med gode kollegaer og et høyt tempo med mye moro. Du må stille med fleksibilitet, engasjement og stå på humør og du må tåle å bli stilt krav til.

Ærlighet, høflighet og hardt arbeid er viktige elementer i vår arbeidskultur. I tillegg stiller denne stillingen krav til god arbeidsstruktur og selvstendighet. Kunnskap om fotball, hjemme trenings utstyr og annet sportsutstyr er en fordel. Har du erfaring fra hockey eller golf oppfordres du til å søke. Våre kunder stiller høye krav til produktkompetanse og her er din kunnskap avgjørende for at de skal få en god handleopplevelse. Det er også viktig med gode salgsferdigheter. Du bør ha erfaring med salg fra tidligere, men det er ikke et krav.

Jobben innebærer å selge sports utstyr innenfor idretter som fotball, ishockey, golf, frisbeegolf, racketsport, løping og mye mer. Andre oppgaver er å henge opp og eksponere varer, prise, klargjøre til kampanjer, fylle på varer, rydde ol.

Vi har skiftordning som betyr at du jobber dag, kveld og helg og du vil få skiftplan for en mnd av gangen slik at det er mulig å kombinere med f.eks skole. Arbeidstiden vil variere med sesong, men vil i gjennomsnitt gjennom året være 20%.

Føler du at du kan være rett person for denne jobben så vil vi gjerne høre fra deg!

 

Vi kan tilby:

- Lønn etter gjeldene tariff avtaler.

- Bonusordning.

- Personalrabattordning.

- Gode utviklings og karrieremuligheter.

- Opplæringsprogrammer både internt og eksternt.

 

 

Å jobbe i XXL betyr at du kommer inn i et stort handelsforetak hvor det hele tiden åpner seg muligheter for de rette menneskene. For oss i XXL betyr det mer hvem du er, enn hvilke skoler du har gått på. Har du de rette personlige egenskapene, kan du nå langt oss hos. Vi vektlegger grundig opplæring i et godt arbeidsmiljø.

 

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet.

 

Del på:

Fylke:

  • Viken

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

03.10.2021

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Rolvsøy

Hjemmeside:

http://www.xxl.no

Adresse:

Dikeveien 41 - 43 1661 Rolfsøy