XXL Sport og Villmark AS

Lærlinger søkes til XXL Alnabru

Lærling i salgsfaget Oslo

Vi søker nå en eller flere lærlinger i 100% stilling som har interesse og erfaring innen villmark, fiske og friluftsliv. 

XXL Alna søker personer som ønsker å gå læretiden sin på to år, som har interesse for først og fremt friluftsliv og er motivert for å gjennomføre utdanningsløpet. Læretiden avsluttes med fagprøve i Salgsfaget. Da kan du kalle deg fagarbeider med god kompetanse i et spennende felt som er under stadig utvikling. XXL Alna har god erfaring med lærlinger og har en dedikert faglig leder som har som jobb å veilede lærlingen gjennom hele studie løpet. XXL Alna er godkjent opplæringsbedrift og har i dag lærlinger i alle avdelingene våre. 

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge
- Du elsker å vinne, hater å tape
- Du er pliktoppfyllende og ærlig
- Du er utadvendt og blid
- Du er lærevillig
- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår gjest fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi inviterer tusenvis av gjester inn til våre varehus hver uke, nettopp derfor kaller vi de gjester. Det andre kaller kunder, fortjener å bli kalt og behandlet som en gjest hos XXL.

Våre varehus er delt inn i 4 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger. 

Våre selgere i Villmark/våpen avdelingen er friluftseksperter. De skal hjelpe våre gjester med varegrupper som telt, soveposer, turutstyr, bekledning, fjellstøvler, våpen, ammunisjon, klatreutstyr, hundeutstyr, hesteutstyr, fiske og flere andre store og mindre produktgrupper. Du bør ha kjennskap til bruken av en eller flere av disse varegruppene.  

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Trainee / praktikant

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

15.10.2021

Tiltredelse:

01.11.2021

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.xxl.no

Adresse:

Strømsveien 245. Alnabru senter 0614 Oslo